Referral Program

Referral Program

Fii unul dintre ambasadorii Olives d'Or!

La Olives d’Or ne place sa ii rasplatim pe cei carora le plac produsele noastre. Devino ambasador Olives d’Or si le vei oferi prietenilor un discount de 10% la inregistrarea in site, iar tu vei primi cate un cupon de 10% discount pentru fiecare dintre primii 3 prieteni care plaseaza o comanda, iar incepand cu al 4-lea prieten care comanda, nu vei mai fi conditionat de comenzile prietenilor tai, ci discount-ul tau de 10% va fi valabil pe viata la orice produs Olives d’Or.

casa de santo amaro

Cum functioneaza?

1. Te inregistrezi pe site-ul Olives d’Or;

2. Intri in contul tau si copiezi link-ul de referral (cam asa va arata: https://olivesdor.ro?ref=5QBNOOE)

3. Trimiti link-ul prietenilor carora crezi ca le-ar place produsele Olives d’Or;

4. Fiecare prieten care se va intregistra intrand in site prin link-ul tau, va primi in cont un cod de reducere de 10% pe care il poate folosi la prima comanda, iar tu vei primi un cod de reducere de 10% atunci cand el va comanda;

5. Cand 3 dintre cei care s-au inregistrat folosind link-ul tau vor comanda, vei primi un cod de reducere de 10%, care este valabil pe viata si poate fi folosit pentru a achizitiona orice produs/e din site.

Mai mult decat atat, fiecare dintre prietenii tai poate deveni la randul sau Ambasador Olives d’Or si poate ajunge sa primeasca acelasi beneficiu, adica 10% reducere pe viata.

 

Iti place cum suna?

Inregistreaza-te acum si devino ambasador!