Ulei de masline extravirgin (3L). Olio Roi: Monocultivar Taggiasca

PRET:

399,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

Afla primul cand produsul revine in stoc!

Producator: Olio Roi (Vezi detalii despre istoria companiei)
Denumire: Ulei de masline extravirgin
Tara de origine: Italia
Zona de origine: Badalucco – Liguria
Gama de preturi: medie
Cultivare: integrat
Categorie: fructat copt
Natura: Mix de soiuri
Tip de masline: Taggiasca
Arome: parfum de masline si rosii coapte
Gust: gustul este foarte moale, cu note subtile amare si piperate
Perioada recoltare: noiembrie
Aciditate: 0,2%
Culoare: galben-auriu
Procesul de recoltare: manual
Filtrare: filtrat
Densitate: medie
Premii: Premiul FEINSCHMECKER Olio, Slow Food Italia
Sfaturi de utilizare: ideal pentru pansamentele de salata, prepararea maionezei si sosurilor, precum si pentru deserturi si prajituri, ca substitut pentru unt si, bineinteles, pentru painea proaspata de tara.
Cantitate neta: 3L
Valoare nutritionala la 100ml: Valoare calorică: 951kcal – grăsime: 91,5 g – din care acizi grași saturați: 13,6g
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina soarelui.

EAN: 0736373721999 SKU ROI-MonocultivarTaggiasca3 Category

Descriere

ACIDITATE: ≤ 0,2%

PREMII INTERNATIONALE: 2 (inclusiv Premiul FEINSCHMECKER Olio)

GUST: note subtile amare si piperate

ZONA DE ORIGINE: Badalucco (Italia)

 

 

Informatii suplimentare despre produs

Ulei de masline extravirgin – 3L –  Olio Roi – Monocultivar Taggiasca este produsul traditional al familiei Boeri din Badalucco (Imperia), langa San Remo, in frumoasa Liguria, care este renumit datorita delicateselor din uleiuri de masline de prima clasa din soiul Taggiasca si apreciat la nivel mondial.

Maslinele pentru uleiul de masline Taggiasca sunt recoltate de familia Boeri in valea Argentinei din luna noiembrie pana in ianuarie si prelucrate in fabrica intr-o perioada foarte scurta de timp pentru a pastra cele mai bune proprietati. Aroma uleiului se caracterizeaza printr-un parfum complet care aminteste de masline si rosii coapte, iar gustul este foarte moale, cu note subtile amare si piperate. Datorita acestor proprietati, Monocultivar Taggiasca este ideal pentru pansamentele de salata, prepararea maionezei si sosurilor, precum si pentru deserturi si prajituri, ca substitut pentru unt si, bineinteles, pentru painea proaspata de tara.

Despre producator

Povestea familiei ROI incepe in 1900, cand Giuseppe, strabunicul “Pepin u Roi”, construieste prima moara folosind lemnul si pietrele din valea din zona. Este inceputul unei lungi calatorii care dainuieste si astazi.

Au trecut mai mult de 100 de ani de la Giuseppe, in care compania s-a schimbat, a crescut, mentinand intotdeauna o legatura stransa cu trecutul.

Citeste mai mult / Vezi toate produsele Olio Roi

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de masline extravirgin (3L). Olio Roi: Monocultivar Taggiasca”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please login to post questions

Invite & Earn

X
Signup to start sharing your link
Signup