Descriere
Intrebuintare: popular pentru rontait dar si pentru gatit si coacere, gust excelent în feluri de mâncare curry bio sau presarat peste salata.
Samburii de caju bio ofera organismului proteine, calciu, fier, zinc si potasiu. Mai mult decat atat, acest sambure contine vitamina B, mult magneziu si acizi grasi multiplu nesaturati, ce sunt extrem de sanatosi pentru organism.
Indulcire: neîndulcit
Detalii suplimentare
Samburii bio sunt recoltati doar atunci cand ajung la stadiul optim de coacere, iar imediat dupa aceea ei sunt pusi la uscat in razele soarelui. Pentru a se putea inlatura mult mai usor coaja care acopera acesti samburi, ei sunt supusi unui proces de incalzire sub aburi. Dupa ce li se inlatura coaja, samburii sunt transportati intr-o incapere incalzita pentru a se usca. Ulterior samburii sunt sortati si ambalati pentru transport.
Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: India
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Sigla organica a UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura indiana
Organismul de inspectie organica: DE-ÖKO-006
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 834/2007
Alte criterii de calitate si etichete: MANA IN MANA
Nuci caju, bucati. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Alergeni:
nuci caju
Informatii nutritionale:
- kj: 2561
- kcal: 618
- grasimi: 50,25g
- acizi_grasi_saturati: 10,65g
- glucide: 19g
- zaharuri: 5,5g
- fibre: 6g
- proteine: 19,45g
- sare: 0,020g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.