Descriere
Ingrediente: amidon de (cartofi, porumb), făină de porumb, făină de orez, agent de îngroșare: gumă de guar conținut rezidual de lactoză <0,1 g / 100 g
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.
Detalii suplimentare
Sfat pentru rețetă: Chec însiropat de lămâie
Pentru o formă de copt de 25 cm
Mod de preparare: Se amestecă untul moale, zahărul și zahărul vanilat până se spumează, se adaugă treptat ouă. Se amestecă făina cu praful de copt și coaja de la o lămâie. La final se adaugă sucul de lămâie. Aluatul trebuie să fie vâscos, adăugați puțin lapte, dacă este necesar. Ungeți forma de copt și adăugați aluatul. Coaceți în cuptorul preîncălzit la temperatura de 160°C temperatură de sus / jos timp de aprox. 50 min. După răcire, decorați cu glazură de lămâie și coajă de lămâie.
Sfat: în loc de lămâie puteți folosi portocală.
Ingrediente necesare: 250 g mix de făină albă fără gluten, 1 pliculeț praf de copt, 175 g unt nesărat, 200 g zahăr, 1 pliculeț zahăr vanilat, 4 ouă, o lămâie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.