Psaltiras

Producator Psaltiras

ulei de masline psaltiras

Unul dintre cele mai bune 250 uleiuri de masline din lume - DER FEINSCHMECKER din 2019

Compania Psaltiras este o afacere de familie din Mani, din Peloponezul de Sud, in Grecia, care a fost fondata de Nicos Psaltiras si sotia sa Katerina. Compania noastra este situata la aproximativ 25 km sud de Kalamata, in Kambos Avias, un sat mic, care este situat la o inaltime de 500 m, in mijlocul frumosului munti Taygetos. Produsul nostru principal este uleiul nostru extraordinar de masline extravirgin.

Calitatea excelenta a uleiului nostru de masline extra virgin este determinata de conditiile naturale unice ale regiunii noastre, de dragostea noastra pentru acest produs natural unic, de metoda noastra de recoltare blanda, atat de maslini proprii, cat si de fermierii de maslini selectati cu grija cu care colaboram. Masline in ulei de masline extravirgin. Filozofia companiei noastre este de a produce ulei de masline extra virgin de prima clasa, care sa raspunda celor mai inalte cerinte ale comunitatii gastronomice.

Regiunea noastra, Mani, este o regiune salbatica, frumoasa, care se caracterizeaza prin veri lungi, uscate si ierni blande. Solul este foarte stancos datorita muntilor Taygetos salbatic, omniprezent care traverseaza intregul Mani. Maslinii cresc literalmente pe stanci. Drept urmare, majoritatea livezilor de maslini sunt asezate in terase. Aceste fapte sunt alte conditii importante care sunt responsabile pentru calitatea excelenta a uleiului nostru de masline extravirgin. Asteptam cu nerabdare vizita dvs.