Peugeot Saveurs

Peugeot Saveurs

peugeot-saveurs

Entreprise de Patrimoine Vivant - Premiu de recunoastere a statului francez instituit pentru a recompensa firmele franceze pentru excelenta ”lucrurilor bine facute” artizanale si industriale.

Peugeot Saveurs SNC este compania responsabila pentru activitatile Peugeot in arta culinara (piper, sare, condimente, masini de macinat cafea, accesorii dedicate degustarii vinului, tacamuri, vase ceramica pentru gatit).

Peugeot Saveurs este unul dintre brandurile franceze emblematice. Produsele prezente pe toate mesele marilor bucatari transmit o istorie extraordinara! Aventura a inceput in secolul al XIX-lea. Panze de ferastrau, rasnite de cafea, crinoline,  rasnite divere pentru masa…multe inventii pline de ingeniozitate si inovatie! De-a lungul anilor, brandul s-a diversificat, iar acum include mai multe linii de produse.

Lemnul folosit pentru fabricile Peugeot provine din paduri europene etichetate PEFC. Fiecare rasnita este asamblata in Franta, in  Franche-Comté. 

Pentru a conserva mediul, aschiile si rumegusul din productie sunt recuperate si reciclate. Pentru finisarea rasnitelor de lemn, se prefera acum utilizarea vopselelor solubile in apa, care sunt mai ecologice.

De mai bine de 200 de ani, Peugeot Saveurs proiecteaza si produce obiecte de zi cu zi, avand ambitia de a facilita munca si de a oferi cea mai buna expresie a gustului.

Aceasta ingeniozitate reinnoita in mod constant a facut marca Peugeot o marca de referinta de necontestat. Peugeot Saveurs continua sa inventeze instrumente de bun gust si creaza motive de descoperire, placere si experienta pentru iubitorii de arome.