Oro del Desierto

Oro del Desierto

Compania ORO DEL DESIERTO este situata in Tabernas (Almeria), un loc privilegiat pentru cultivarea maslinelor organice, care, cu mai mult de 3000 de ore de soare pe an si fara schimbari termice bruste ajuta la producerea unui ulei de masline exceptional. Daca alaturam acestei circumstante un management bun, ORO DEL DESIERTO da nastere unui ulei de masline extravirgin cu o aroma impecabila, a carui calitate este recunoscuta atat national cat si international.

Agricultura ecologica este un sistem agricol al carui obiectiv fundamental este obtinerea de alimente de cea mai inalta calitate, respectand mediul si pastrand fertilitatea terenurilor, prin utilizarea optima a resurselor naturale si fara utilizarea substantelor chimice. 

Acesta este modul in care ORO DEL DESIERTO cultiva maslinele pentru a obtine cel mai bun ulei de masline organic extravirgin.

Gestionarea adecvata a plantatiei de maslini necesita o serie de ingrijiri pentru a obtine o fertilitate corecta, producand astfel un produs fara substante chimice.

Toate deseurile rezultate din procesul de productie a uleiului de masline sunt reutilizate.

Samburele sau semintele maslinelor sunt destinate arderii in moara si pulpa odata uscata este folosita ca hrana pentru ovine si caprine si o parte pentru compostarea si productia de ingrasamant natural care este utilizat la ferma.

Atat in moara, cat si in plantatia de maslini 100% din energie este de origine fotovoltaica si, prin urmare, regenerabila. 

Previous
Next

Uleiuri de masline extravirgin - Oro del Desierto

Uleiuri de masline extravirgine produse cu pasiune de „Oro del Desierto”

O colectie care include 3 uleiuri organice cu o gama larga de arome si proprietati care vor imbunatati gustul preparatelor voastre…

O colectie care include 5 uleiuri deosebite cu o gama larga de arome si proprietati care vor imbunatati gustul preparatelor voastre….

Curiozitati

Aflati mai multe informatii despre productia „Oro del Desierto”

Catalogo_YEP-04
Locatie

Tabernas (Almeria)

Catalogo_YEP-01
Recolta

Timpurie

Catalogo_YEP-14
Prelucrare

La rece

Catalogo_YEP-02
Soiuri de masline

Arbequina, Hojiblanca, Picual