Olive Wood Luxury

Producator Olive Wood Luxury

producator olive wood luxury

Toate produsele artizanale din lemn de masline sunt realizate in Tunisia si provin din maslini vechi recoltati de mediu, care sunt inlocuiti de copaci mai tineri atunci cand nu mai pot produce masline.
Toate produsele din lemn de masline sunt realizate manual si sculptate manual, ustensilele sunt foarte utile  si interesante, dar nu sunt numai decorative, ci si extrem de eficiente.
Lemnul de masline este finisat cu ulei de masline, astfel incat este 100% natural si sigur din punct de vedere alimentar.  Aceasta piese lucrate manual sunt  sculptate dintr-o singura bucata de lemn de masline, astfel incat fiecare piesa este unica, frumoasa si durabila.

Olive Wood Luxury este un producator si exportator al celor mai bune produse din lemn de masline din lume, inclusiv boluri de salata, tocatoare, tacamuri si ustensile. Situata in Sfax/Tunisia, toate produsele din lemn de masline sunt realizate de echipa experimentata de artizani care muncesc din greu intr-un mediu sigur si responsabil. Se mandresc nu numai cu calitatea remarcabila a produselor, ci si cu mediul in care sunt facute. Fiecare produs care poarta numele lor a fost facut etic si intr-un mod responsabil social, manual, in conditii de siguranta alimentara.