Jordan Olivenol

Producator Jordan Olivenol

ulei-de-masline-jordan


Best of Class - Concursul international de ulei de masline din Los Angeles 2014
Ulei de măsline Jordan – filozofia familiei Jordan este ușor de rezumat: parteneriat echitabil cu prietenii și partenerii lor de afaceri greci, calitate excepțională la prețuri juste pentru clienții lor și obiectivul de a produce unul dintre cele mai bune uleiuri de măsline.

Jordan Olive Oil este o companie familială administrată de proprietari, fondată în 1989, condusă de Bastian Jordan în a 3-a generație din Germania și Grecia. Proprietatea familiei Jordan și Kerner este situată în apropiere de Plomarion, în mijlocul livezilor de măslini din regiunea montană. Pe proprietate se află niște măslini antici care i-au inspirat pe iordani să se ocupe de cultivarea maslinelor. Această recoltă extraordinară este datorata si activitatii cultivatorilor de măsline care produc, din generatie in generație, ulei de măsline în armonie unică cu natura.

Inițial, clienti au fost prietenii și cunoscuții care au fost aprovizionați cu uleiul său de măsline de înaltă calitate. Astăzi produce uleiul de măsline în colaborare cu familiile cultivatoare din cartier care  cultivă o tradiție antică de ulei de măsline. Uleiul de măsline Iordan este excepțional prin gust și calitate. Iordania produce și vinde doar „ulei de măsline extravirgin” din regiunea de origine.

Uleiul de măsline Jordan din Grecia și Iordania sunt produse pe insula grecească Lesbos și în Germania și Franța a vândut, în principal, la restaurante de lux, inclusiv unele dintre cele mai bune bucătarii din Germania și Franța.