Due Vittorie

Due Vittorie

producator due vittorie

Sediul firmei Due Vittorie se afla in Soliera, in provincia Modena. Inconjurata de propriile podgorii, aceasta reprezinta o bogatie de munca agricola care combina pasiunea trecutului cu tehnologia moderna.

De-a lungul anilor, compania a consolidat o filozofie de productie care pune accentul pe autenticitatea si calitatea ingredientelor brute utilizate in productia de Aceto Balsamico di Modena (IGP) care dobandeste o textura naturala si face productia sa unica.

Ca dovada a angajamentului lor profund si a pasiunii, proprietarii Davide Maletti si Giorgio Regnani au decis sa numeasca Compania dupa numele propriior fiice, Maria Vittoria Maletti si Maria Vittoria Regnani.
Acest lucru a dat nastere la marca Due Vittorie, care reprezinta recunostinta lor fata de pamant, fata de zona Modena, unde au crescut respectand natura, traditia de crestere a vitei de vie, pasiunea pentru produsele tipice si placerea consumului de alimente bune.

Modena, patria de necontestat a otetului balsamic si infloritoarea “valea alimentelor” din Peninsula Italiana, a fost intotdeauna acasa, pentru cele mai bune produse din industria agricola si alimentara la nivel mondial: companii mari, mijlocii si mici lupta pentru suprematia productiei lor, organizarea lantului de productie si, mai presus de toate, superioritatea calitatii lor. Aceasta bogatie culturala, bazata pe grija pentru detalii, respectul pentru mediu si atentia la calitate este ceea ce permite Due Vittorie sa atinga un nivel continuu de excelenta.