Dievole

Dievole

Compania DIEVOLE este situata intr-un cadru linistit, amplasat in frumoasele dealuri toscane, cunoscuta de mult timp ca o mica bucata de rai pe Pamant.

Aici dialogul dintre Omenire si Natura nu a fost niciodata intrerupt, iar numele sau explica de ce: de fapt, radacina cuvantului Dievole vine de la “Dio vuole” sau “Cu voia lui Dumnezeu”.

In 2012, Dievole a inceput o reinnoire lina si treptata, menita sa consolideze cea mai profunda identitate a acestui teritoriu. Visele de ieri devin obiectivele de maine. La Dievole, calitatea vine in primul rand din resurse excelente, cum ar fi terenul dedicat pentru a face vin, experienta omului in munca terenului si dorinta constanta de inovare. Inarmata cu aceste instrumente, echipa Dievole priveste intotdeauna spre viitor, incercand sa protejeze imprejurimile acestui loc fermecat.

Dievole acopera o suprafata de 400 de hectare pe teritoriul Chianti Classico din Vagliagli, la aproximativ 12 km nord de Siena.

Dievole are maslini in Toscana si in toata Italia. Acest patrimoniu nepretuit de plante unice genetic, adesea transmise de-a lungul secolelor, este punctul de plecare pentru dezvoltarea unei linii de produse de ulei de masline extravirgin de inalta calitate, cu o identitate puternica.

Totul provine din materia prima: fara masline de calitate nu se poate produce un excelent ulei extravirgin. Din acest motiv, la Dievole, fiecare plantatie de maslini urmeaza programe precise de prelucrare. Scopul este de a aduce la lumina uleiuri care altfel s-ar fi pierdut si de a spori arome de uleiuri unice cu valori senzoriale extraordinare.

La momentul recoltarii, fiecare lot de productie are propria carte de identitate, garantand trasabilitatea absoluta pentru a asigura exprimarea deplina a unui anumit teritoriu, fie ca este vorba de DOP Chianti Classico, IGP toscan sau de un ulei 100% italian.

Previous
Next

Uleiuri de masline extravirgin - Dievole

Uleiuri de masline extravirgine produse cu pasiune de „Dievole”

O colectie complexa cu un gust variat in functie de varianta aleasa. Potrivit pentru retete delicioase…

Curiozitati

Aflati mai multe informatii despre productia „Dievole”

Catalogo_YEP-04
Locatie

Dievole, Castelnuovo Berardenga, Siena ITALIA

Catalogo_YEP-01
Recolta

Timpurie

CAIXEIRO-DOP-YEP-v1-03
Plantatie

> 80 ani

Catalogo_YEP-14
Prelucrare

La rece

Catalogo_YEP-02
Soiuri de masline

Frantoio, Leccino, Moraiolo, Coratina, Noccellara, Peranzana si Carolea