Atsas

ATSAS

logo atsas ulei de masline extravirgin

Compania ATSAS este situata in Evrychou (Cipru), un loc idilic in care domina frumusetea naturii si in care echipa ATSAS produce Ulei de Masline Extravirgin de calitate Premium.

ATSAS produce o gamă excelentă de ulei de măsline extravirgin organic în plantatia ecologică din Cipru. Gama principală de produse organice Atsas constă in: Atsas Silver Edition, Atsas Gold Blend Edition și Atsas 7 Elies. Uleiurile Atsas Silver Edition si Gold Edition sunt depozitate în sticle negre distincte, care previn contactul direct cu lumina și oxidarea. Ambalarea și depozitarea uleiului de măsline extravirgin organic Atsas sunt esențiale pentru protejarea calității sale superioare. 

Uleiul de masline organic ATSAS, cu recoltare timpurie, este un produs de calitate premium, care va fi cu siguranță apreciat de cei cărora le pasă de sănătatea lor și a celor dragi. Acest ulei este presat la rece, utilizând mijloace mecanice și posedă o concentrație extraordinar de mare de polifenoli. Aceste caracteristici excepționale ale uleiului de măsline ATSAS au atras atenția cercetătorilor care recunosc beneficiile remarcabile pentru sănătate pe care le aduce acest ulei extraordinar. Potrivit cercetarilor, polifenolii, un tip de antioxidanți care se gasesc in mod obisnuit in uleiul de masline extravirgin, joaca un rol semnificativ in protectia lipidelor din sange impotriva stresului oxidativ si în lupta si reducerea riscului de aparitie a mai multor boli.

Previous
Next
Previous
Next

Polifenolii protejeaza lipidele din sange de stresul oxidativ, contribuie la reducerea nivelului de colesterol, lupta impotriva bolilor cardiovasculare, a tensiunii arteriale si a anumitor tipuri de cancer, reduc riscul de accident vascular cerebral, contribuie la longevitate si au calitati anti-imbatranire si antiinflamatorii. Datorita concentrației ridicate de polifenoli, se recomandă utilizarea doar a unei cantitati mici de ulei ATSAS – o jumatate de lingurita pe zi este suficienta.]

Recoltarea timpurie, atunci cand maslinele sunt foarte verzi,  determina obtinerea unui numar maxim de polifenoli. Dar se obtine mai putin ulei per kg de masline, Din acest motiv, anual, compania Atsas produce cantitati limitate de sticle de ulei de masline. 

Compania „Atsas” se mandreste cu producerea in 2020 a unui ulei de masline extravirgin premium, cu CEL MAI MARE CONTINUT TOTAL DE POLIFENOLI inregistrat (4947/mg/kg) din 7854 probe preluate de la uleiuri de masline provenite din 15 tari. De asemenea, Uleiul de masline produs de compania Atsas a fost premiat in anul 2017 cu CEL MAI MARE CONTINUT DE POLIFENOLI din lume. 

Uleiuri de masline extravirgin - Atsas

Uleiuri de masline extravirgine produse cu pasiune de „Atsas”

Atsas Gold Blend Edition este un ulei de masline extravirgin obtinut strict prin presare la rece masline Kalamon si Koreneiki. S-au produs un numar de doar 400 de sticle din acest ulei premium.

Atsas Silver Edition este un ulei de masline extravirgin nefiltrat obtinut strict prin presare la rece masline tip Kalamon si Koreneiki. Continut polifenoli foarte ridicat, 1978 mg/kg, de aceea…

Atsas Silver Edition este un ulei de masline extravirgin nefiltrat obtinut strict prin presare la rece masline tip Kalamon si Koreneiki. Continut polifenoli foarte ridicat, 1978 mg/kg, de aceea…

Atsas 7 Elies este un ulei de masline extravirgin extras la rece, nefiltrat, cu continut mare de polifenoli, 1475 mg/kg.
Este obtinut dintr-un mix de masline Koroneiki si…

Curiozitati

Aflati mai multe informatii despre productia „Atsas”

Catalogo_YEP-04
Locatie

Evrychou (Cipru)

Catalogo_YEP-01
Recolta

Timpurie

Catalogo_YEP-14
Prelucrare

La rece

Catalogo_YEP-02
Soiuri de masline

Kalamon, Koreneiki, Cypriot olives