Politica de Retur

Dreptul de retragere

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile.

Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie ca inainte de expirarea perioadei de 14 zile:

  • sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca (de exemplu: o scrisoare trimisa prin posta la adresa din Targoviste, bd. I.C. Bratianu, 17, birou 3, jud. Dambovita sau prin e-mail la adresa contact@olivesdor.ro);
  • si sa expediati produsele respective prin orice firma de curierat, doar cu optiunea „Livrare cu verificare” (denumire destinatar: Novo Best Concept Team SRL, persoana de contact Barbu Ion, 0761 140 547) sau sa ni le inmanati direct noua la adresa din Targoviste, bd. I.C. Bratianu, 17, birou 3, jud. Dambovita.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, mai putin costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 30 zile de la data la care primim efectiv inapoi produsele pentru ca acestea sa poate fi verificate. Vom efectua aceasta rambursare prin transfer bancar in contul bancar indicat de dumneavoastra cu conditia ca acest cont sa apartina persoanei/societatii pentru care a fost data comanda initiala.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.