Delicatese
Delicatese – acestea oțet, măsline, tapas, sosuri, sare de mare, condimente și ierburi din țările mediteraneene din jurul Mediteranei. Rafinează mâncăruri delicioase sau pot fi consumate ca o gustare sănătoasă sau aperitiv. Oferim o selecție fină, numai de cea mai bună calitate si gust.
Afișez toate cele 13 rezultate
-
Masline verzi Arbequina (440g). Cooperativa Cambrils: Mestral
(11 recenzii) 36,00 lei TVA inclus Adaugă în coș -
Masline verzi Manzanilla (180g). Cooperativa Cambrils: Mestral
(1 recenzii) 30,00 lei TVA inclus Adaugă în coș -
Otet balsamic Chardonnay (250ml). Cooperativa Cambrils: Aragem
(1 recenzii) 50,00 lei TVA inclus Adaugă în coș -
Otet de vin (250ml). Cooperativa Cambrils: Aragem Solera
(0 recenzii) 46,00 lei TVA inclus Adaugă în coș -
Otet de vin cu oregano (250ml). Cooperativa Cambrils: Aragem
(0 recenzii) 31,00 lei TVA inclus Adaugă în coș -
Otet de vin cu rozmarin (250ml). Cooperativa Cambrils: Aragem
(1 recenzii) 31,00 lei TVA inclus Adaugă în coș -
Otet de vin cu tarhon (250ml). Cooperativa Cambrils: Aragem
(0 recenzii) 31,00 lei TVA inclus Adaugă în coș -
Otet de vin cu zmeura (250ml). Cooperativa Cambrils: Aragem
(5 recenzii) 33,00 lei TVA inclus Adaugă în coș -
Otet de vin Garnacha (250ml). Cooperativa Cambrils: Mestral
(0 recenzii) 34,00 lei TVA inclus Adaugă în coș -
Otet de vin Moscatel (250ml). Cooperativa Cambrils: Mestral
(1 recenzii) 29,00 lei TVA inclus Adaugă în coș -
Pasta de masline Arbequina (110g). Cooperativa Cambrils: Mestral
(5 recenzii) 31,00 lei TVA inclus Adaugă în coș -
Pasta de masline Empeltre (110g). Cooperativa Cambrils: Mestral
(5 recenzii) 31,00 lei TVA inclus Adaugă în coș -
Sare de mare (125g). Cooperativa Cambrils: Flor del Delta
(2 recenzii) 46,00 lei TVA inclus Adaugă în coș
Afișez toate cele 13 rezultate
Măslinele verzi sunt cele care încă nu sunt complet coapte atunci cand sunt recoltate. Cu cât sunt mai coapte, cu atât sunt mai închise la culoare, până ajung negre. Savoarea maslinelor este influențată puternic in functie de momentul in care au fost marinate lor după ce au fost culese. Exista si un mic truc pentru a schimba culoarea maslinelor. Se recolteaza verzi, iar apoi se folosesc saruri de fier pentru a le inchide culoarea.
Aceste perle de ulei de masline se produc folosind o tehnica in urma careia uleiul este inconjurat de un strat subtire de apa, acest proces fiind posibil in urma folosirii alginatului de sodiu.
Se poate consuma cu iaurt sau inghetata pentru un desert revigorant. De asemenea, se poate consuma intinsa pe paine.
Este un sortiment de miere special, care nu provine de la nectarul florilor, ci din secretiile dulci, bogate in glucide, ale arborilor. Care este diferenta intre maslinele verzi si maslinele negre?
Ce este caviarul din ulei de masline?
Cum se serveste dulceata de masline verzi?
Ce este mierea de mana?