Delicatese

Delicatese – acestea oțet, măsline, tapas, sosuri, sare de mare, condimente și ierburi din țările mediteraneene din jurul Mediteranei. Rafinează mâncăruri delicioase sau pot fi consumate ca o gustare sănătoasă sau aperitiv. Oferim o selecție fină, numai de cea mai bună calitate si gust.

Arata filtrele

Categorie Delicatese:

Cultivare Delicatese:

Tara de origine Delicatese:

Pret Delicatese:

Afișez toate cele 30 de rezultate

Afișez toate cele 30 de rezultate

Care este diferenta intre maslinele verzi si maslinele negre?

Măslinele verzi sunt cele care încă nu sunt complet coapte atunci cand sunt recoltate. Cu cât sunt mai coapte, cu atât sunt mai închise la culoare, până ajung negre. Savoarea maslinelor este influențată puternic in functie de momentul in care au fost marinate lor după ce au fost culese. Exista si un mic truc pentru a schimba culoarea maslinelor. Se recolteaza verzi, iar apoi se folosesc saruri de fier pentru a le inchide culoarea.

Ce este caviarul din ulei de masline?

Aceste perle de ulei de masline se produc folosind o tehnica in urma careia uleiul este inconjurat de un strat subtire de apa, acest proces fiind posibil in urma folosirii alginatului de sodiu.

Cum se serveste dulceata de masline verzi?

Se poate consuma cu iaurt sau inghetata pentru un desert revigorant. De asemenea, se poate consuma intinsa pe paine.

Ce este mierea de mana?

Este un sortiment de miere special, care nu provine de la nectarul florilor, ci din secretiile dulci, bogate in glucide, ale arborilor.